Het verhaal achter ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken’ van Duda Paiva Company.

Een serieus grappig verhaal voor iedereen vanaf zes jaar!

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn? En wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft?

Als op een dag mevrouw Caterpillar langskomt om de huur op te halen, blijkt de kassa leeg, maar de winkel zelf staat vol kostbaarheden. Dus besluit mevrouw Caterpillar wat uit te zoeken. Als zij haar oog op de dieren laat vallen, moet mijnheer Ut alle zeilen bijzetten om de winkel te redden. Gelukkig staat hij er niet alleen voor: de dieren komen in opstand en de plant bedenkt een list.

Tekst & Illustraties: Kim Kooiman
Met dank aan: Duda Paiva, Tim Velraeds, Cat Smits en de crew van Duda Paiva Company

Vraag het boek hier aan: De Wonderbaarlijke Avonturen van Mijnheer Ut

Welkom in mijnheer Ut‘s Weetjeswinkel! Bekijk de video’s hieronder: